Project WGO?!

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Evifant
afbeelding van Evifant
Project WGO?!

Je komt thuis na een vermoeiende dag thuis. Je start je computer op en gaat lekker naar Craftplaza toe. Je houd van Skyblock; dus gaat daar heen. Tot je grote schrik is er niemand online?! Je denkt; 'laat ik dan maar wat voor mezelf gaan doen.' Alleen dat leidt al snel tot verveling en vervolgens besluit je weer offline te gaan en een andere server te gaan spelen. Dit herkent waarschijnlijk iedereen wel. Maar het is toch zonde als Skyblock altijd maar stil staat, omdat er nooit iemand komt? Al die mensen die shops huren en dan komt er nooit iemand langs. Daarom zijn wij er! Project WGO?! WGO staat voor: What's Going On?! Dat betekend 'Wat gebeurd er?!'

Waarom die vraag?

Wij vragen ons af waar het misgaat en minder mensen op Skyblock spelen.
Waar liggen de fouten?

Waarom zijn mensen er zo klaar mee?

Met deze vragen gaan wij dit keer NIET naar staff.

Deze keer leggen we het voor aan jullie als mede-spelers. Wat is de reden dat JIJ geen Skyblock speelt? Dus niet waarom jouw vrienden niet, maar waarom jij niet?

Nu is het niet onze bedoeling alleen maar problemen voor te leggen.
Stel je voor je komt aan bij het Staff-team met 3 A4'tjes vol met dingen die niet goed gaan. Daarom willen wij bij dit project op zoek naar oplossingen. Natuurlijk als je een probleem hebt, meldt het, maar probeer ook zelf of met anderen te denken aan een oplossing. Dat is de manier hoe wij met z'n allen als speler Skyblock weer wat levendiger kunnen maken!

Natuurlijk beginnen we geen project zonder wat oriëntatie, Daarom hebben wij zelf al wat dingen bedacht waar misschien de verbeteringen zouden kunnen zitten. Hiermee hopen wij jullie alvast een klein steuntje te kunnen geven in welke richting jullie kunnen denken. Mocht er iets tussen zitten waarvan je denkt: 'He?! Daar heb ik geen problemen mee.' Laat ons dat dan ook gerust weten. Zie hieronder onze ideeën:

Misschien loop je er zelf ook wel tegen aan. Je hebt no-life Skyblock gedaan en dan... Dan heb je ineens alle challenges gedaan. Wat nu? Het is erg lastig voor de staff om een hele boel nieuwe, originele challenges te bedenken dus misschien weet jij er zelf wel 1. Als we er genoeg weten te verzamelen kunnen ze misschien wel een heel level hoger maken! Hoe vet zou dat zijn. Denk er maar lekker over na.
Maar misschien ben jij juist geen no-lifer, of ben je net nieuw op Skyblock en snap je er niets van. Aangezien er niemand online is, is er dan ook niemand die je even kan vertellen dat je /help of /spawn kan doen. Dus misschien is er iemand die daar een oplossing voor weet. Hoe kunnen we nieuwe spelers Skyblock uitleggen zonder dat er iemand online is?

Of ben jij zo'n persoon die denkt: 'Waarom zou ik op Craftplaza Skyblock spelen?’; ‘er zijn genoeg andere servers’; ‘het is zo basis'. Bedenk dan is een leuk origineel iets waarvan jij zou willen dat het toegevoegd zou kunnen worden op Skyblock! Zo kunnen we met z'n alle Skyblock leuker maken.

Als je veel spullen over hebt dan kun je die inleveren via /c of /warp verkoop1 of 2
Als je iemand in de chat irritant vind praten, maar je wil wel bouwen, kun je /ignore spelersnaam doen. Doe dat nog een keer en je volgt de chat van die persoon weer.

Dat waren onze ideetjes een beetje. Heb je nu ineens *Pling* een goed idee laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Of als je wel een idee hebt, maar nog geen goede uitwerking. Dat maakt niet uit. Het mag zo vaag zijn als je wilt. Wij verzinnen vast wel iets.

Maar hoe kan je het ons dan laten weten?
Natuurlijk mag je onder deze post ff je reactie zetten, maar ons lijkt het beter om dat te bewaren voor mensen die tips hebben voor het plan zelf of wat ze van dit project vinden.
Ideeën graag sturen naar:
-Discord: Evifant#8902
-Ingame mailtje: An9314 of Evifant
-Ingame aanspreken: An9314 of Evifant

Nog vragen? Laat het gerust weten!

~Groetjes Project WGO?!
-Evifant
-An9314
-Jij?

an9314
afbeelding van an9314

Goed geschreven Evifant!
Nog een tip extra:
voor de levelwaarde van blokken kun je ook kijken bij de topic levelwaarde blokken Smile

xMoony
afbeelding van xMoony

Top idee!

an9314
afbeelding van an9314

Een papegaai kan het beste niet getemd worden!
Zodra ze zaden krijgen gaan ze meevliegen. Ze zijn dan getemd.
Komt een speler of een mob aanvallen, kan de papegaai gedood worden.

Ander punt. Wie al ver in het spel is en de nieuwste challenges mag doen (11 en verder): weet dat ghast tears erg lastig te vinden zijn in de nether.