Voten

11 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009
Voten

Kan een vote niet geregistreerd worden op welke manier dan ook?
Ik heb gisterochtend gevote rond half elf, maar die vote is niet geregistreerd en ik heb er ook geen token voor gekregen.
(Het gebeurde me zondagmiddag overigens ook. Voor twee keer voten kreeg ik geen tokens, maar dat was de volgende ochtend opgelost. Toen stonden ze wel genoteerd gelukkig.)

Hoe kan ik voorkomen dat dit gebeurt? Want ik vote niet om vervolgens geen tokens te krijgen.
Ik heb hier al contact over opgenomen, maar geen reactie gekregen en ook mijn token van gistermorgen niet. Ik zou echt twee tokens moeten hebben, maar ik kan zien op mijn spelers pagina dat ik er maar één heb.

Ik zou echt heel graag een antwoord krijgen over hoe ik moet voten om wel altijd een tokens erbij te krijgen.

NL_MrPolo
afbeelding van NL_MrPolo

Als je via de site bekijkt hoeveel tokens je hebt zal daar wat vertraging inzitten, als je wil weten hoeveel tokens je nou werkelijk hebt is het aangeraden om ingame /tokens te doen. (:

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Dat heb ik ook gedaan en toen klopte het aantal ook niet. Ik heb maandagochtend gevote zonder een token te krijgen. Ik had aan het eind van de avond nog 2 tokens moeten hebben, omdat ik er tien gebruikt heb die dag, die eraf gegaan zijn, maar ik had er maar 1. Vandaag heb ik er 3 bijgekregen en sta ik nu op 4 stuks, maar dat hadden er dus 5 moeten zijn. Ik heb er achteraan gemaild, maar blijkbaar geloven ze me niet. Misschien omdat het twee dagen achter elkaar gebeurde. Maar ik vind het nogal kinderachtig als ze me inderdaad niet geloven. Ik zou zoiets niet zomaar zeggen om extra tokens te krijgen. Dat is niet fair en ook niet leuk voor het spel. Je moet de tokens eerlijk krijgen vind ik. Maar kennelijk denken de moderators, ten onrechte, dat ik niet eerlijk ben anders had ik dat token van maandagochtend er intussen wel bijgehad. Een beetje flauw en teleurstellend. Maar zo zijn mensen blijkbaar of kunnen ze zijn.

In elk geval bedankt voor je reactie!

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Ik houd het nu echter goed bij en maak een schermafdruk met de tijd erbij zodat als het misgaat ik het bewijs heb dat ik succesvol gevote heb maar geen token gekregen heb. Een andere oplossing zie ik zo op het moment niet.

Mammut10
afbeelding van Mammut10

Op het door jou genoemde tijdstip zie ik idd een error verschijnen. Waarom dat is, is niet duidelijk. Ik heb het al een paar keer gezien dat votes niet aankomen. Ergens tussen de vote site en onze server valt er ergens een bitje om. Op dit moment heb ik nog geen technische gegevens waar dat scheef loopt. We houden dit in de gaten. Maar dit is bijna niet te voorkomen.
Ik heb de vote alsnog bij je saldo opgeteld.

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Bedankt. Helaas is het nu net weer gebeurd. Ik heb twee keer gevote, maar maar een keer is te zien op het scherm in minecraft en ik heb ook maar 1token gekregen.
Ik ben blij dat julie het kunnen zien, want dan weten jullie in elk geval dat het klopt wat ik door geef en kunnen jullie het herstellen.
Ik blijf het gewoon in de gaten houden en doorgeven.
Nogmaals bedankt.

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Dit is hoogst merkwaardig! Ik probeer te voten en ik krijg een foutmelding. Ik zou minder dan twaalf uur geleden gevote hebben! Dat is niet waar. Het was gister,iddag om 15.48 zoals op de afbeeldingen te zien is.
Ik ben blij te zien dat ik het totken van vrijdagmorgen alsnog gekregen heb. Bedankt daarvoor.
Maar graag zou ik gewoon met link 1 willen kunnen voten nu.
Het voten met link 2 is wel gelukt.

Beeruh
afbeelding van Beeruh

Beste LucaNero,

Het voten via de votesite's hebben wij geen invloed op,
het staat los van CraftPlaza.

Volgens de votesite kan je om de 12 uur voten.
Waarom je na de verstreken 12 uur nog steeds een melding krijgt dat je nog niet kunt voten, durf ik je niet te zeggen.

mocht je er vaker last van krijgen adviseer ik je contact op te nemen met de votesite.

Beeruh

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Bedankt Beeruh. Ik zal je advies opvolgen. Maar ik hoop dat je begrijpt dat ik een beetje pissig (als ik dat woord op deze site mag gebruiken) wordt van het feit dat ik op deze manier tokens misloop, die ik wel had behoren te krijgen. Maar goed ik begrijp dat jullie dat ook niet kunnen helpen, dus ik neem jullie ook niks kwalijk in dat opzicht. Ik ga vanavond maar weer proberen te voten op Link 1 en zal wel zien wat er dan gebeurt.

webadmin
afbeelding van webadmin

Beste LucaNero

Hieronder staat onze log voor de van jou ontvangen votes. Misschien geeft dit wat meer duidelijkheid.

15:48:22 [INFO] Vote (from:SERVERPACT.NL username:LucaNero2009 time Sun, 04 Feb 2018 15:48:22
15:48:49 [INFO] Vote (from:Minecraft-MP.com username:LucaNero2009 time Sun, 04 Feb 2018 15:48:50

08:59:35 [INFO] Vote (from:SERVERPACT.NL username:LucaNero2009 time Mon, 05 Feb 2018 08:59:35
11:01:16 [INFO] Vote (from:Minecraft-MP.com username:LucaNero2009 time Mon, 05 Feb 2018 11:01:17
21:31:54 [INFO] Vote (from:SERVERPACT.NL username:LucaNero2009 time Mon, 05-Feb-2018 21:31:54

16:41:46 [INFO] Vote (from:SERVERPACT.NL username:LucaNero2009 time Tue, 06 Feb 2018 16:41:46
16:42:32 [INFO] Vote (from:Minecraft-MP.com username:LucaNero2009 time Tue, 06-Feb-2018 16:42:33

met vriendelijke groet,
webadmin

LucaNero2009
afbeelding van LucaNero2009

Bedankt voor de info Webadmin,

Nu snap ik waarom mijn vote van rond elf uur op Serverpact niet geaccepteerd werrd. Er was al gevote rond negen uur. Alleen niet door mij! Hoogst merkwaardig! Eerlijk gezegd dacht ik, toen ik het extra token zag die ochtend dat dat het token was dat ik eerder in de week niet gekregen had. Maar dat was dus niet zo. Geen idee wie die vote geplaatst heeft, maar ik niet in elk geval.
Maar goed het maakt de foutmelding wel duidelijk.
Ik heb de rest van de week maar twee keer gevote in plaats van drie keer en tot nu toe gaat het goed. Jammer van de derde vote die ik nu krijg, maar liever twee votes zondr problemen dan drie waarvan er een niet binnenkomt.
Nogmaals bedankt voor de info.