Ingediend door noudux op vr, 09/07/2018 - 05:40

Hoi Craftplaza spelers.

 

De afgelopen week is er achter de schermen hard gewerkt om de servers te verbeteren. Plugins zijn herschreven, versies zijn aangepast. Zoals in eerdere berichtgeving is het op dit moment niet mogelijk om Creative naar 1.13 te upgraden. Dit alles heeft te maken dat bepaalde plugins tot op heden nog niet zijn geüpdatet.

 

Creative:
Vanaf vandaag is dynmap voor Creative weer beschikbaar. De dynmap kun je vinden op de website onder het knopje dynmap of klik op deze link: https://www.craftplaza.nl/maps. Creative is gewoon de oude map van de vorige server. Dus alle gebouwen zijn er gewoon nog.

Creative_map

Voten:
Sinds deze week kun je weer voten op de bekende votesites.De vote sites kun je vinden op de website onder het knopje Votes

Vote site 1: https://serverpact.nl/vote-32110&g=t
Vote site 2: https://minecraft-mp.com/server/134818/vote/

 

Voten voor de server is belangrijk zodat de server hoger in de lijsten wordt weergegeven op de desbetreffende website.
LET OP: Binnenkort komt tokenstore weer terug. Deze is EULA proef. Dat wil zeggen dat we aan alle regels van Minecraft (Mojang) voldoen. Dus als je nu al begint te voten krijg je tokens die je binnenkort op de server in tokenstore kan verzilveren.

 

Onlinetime:
Webadmin heeft het voor elkaar gekregen. Online tijden zijn nu zichtbaar tot 100 spelers. Het commando om naar de volgende pagina te gaan is /onlinetop 2. We denken dat dit een mooie toevoeging is op de bestaande plugin.

Onlinetime

Heel veel plezier met spelen op Craftplaza. Mocht je buggs ontdekken dan horen wij dat graag via Discord.

Groeten Noudux