wie zijn wij?

CraftPlaza is een gezellige Nederlandse minecraft server voor jong en oud. Een van de redenen waarom jij je thuis zal voelen op onze server is onder anderen de vriendelijkheid van onze staf. Die staan voor jou klaar om jou als speler een warm welkom te heten en natuurlijk al jouw vragen ingame te beantwoorden.

Waarom craftplaza?

Om ons te onderscheiden van de "standaard" minecraft servers hebben wij vele ingame voordelen wat het spelen makkelijker en natuurlijk veel leuker maakt.

Vote tokens Door te voten met /vote voor de server kan je tokens verdienen en deze kan je zelf inwisselen voor items naar keuze in de tokens store (commando /tokensstore). Bepaal dus zelf waar jij voor vote! Kies jouw reward op een van onze gamemodes. Spaar jij eerst voor claim blokjes of spaar je toch voor een beacon? Bij 200 tokens krijg je zelfs 10 euro shop tegoed!

Roep zelf de draak op in the end!
Ga op een episch avontuur met je vrienden, versla de Ender draak en wie weet dropt hij zijn skull of een elytra!


Onze servers

Of je nu graag Survival speelt, een fanatieke bouwer bent of je hart en ziel stopt in role play, jouw avontuur begint op CraftPlaza!

Speel mee op:

  • Survival: Ga in de natuur op zoek naar hout, steen en andere producten. Bouw een huis, teel je eigen groenten en creëer een perfecte leefomgeving.
  • Creative: Bouw je meesterwerk! Op deze server heb jij oneindig bouwblokken tot je beschikking. Of je nu een kasteel maakt of een compleet vliegveld, de keuze is aan jou.
  • Minetopia: word je de rijkste en machtigste persoon van de stad of beland je als zwerver in de goot door een mislukte zaken deal? Werk je zelf naar de top in deze real life role play server.
  • SkyBlock: Begin met een klein eilandje en probeer je door verschillende unieke uitdagingen heen te worstelen.
  • Lobby: Is niet een speel-server, maar je kan er wel leuke dingen doen. Probeer zelf maar uit.

Onze staff

Voor al jouw vragen kan je terecht bij onze staf leden. Je herkent de staf op alle servers aan hun tag [MOD] of [Admin]. Het kan zijn dat er geen staf online is of dat je iets liever niet ingame wilt bespreken. Dan kan je ons natuurlijk ook altijd benaderen via email of via het forum. We streven er naar om jou een antwoord te geven binnen 16 uur.

Craftplaza minecraft team bestaat uit:

Kader
[Admin] Noudux [ Eigenaar ]
[Admin] Mammut10
[PR] Beeruh

Bouwteam

[Bouwer]Lizadelana23

Moderators
[Moderator] amplifudge [ Staff helper ]
[Moderator] Tunekk [ PL helper ]
[Moderator] kimiee
[Moderator] Wolfsbane_x
[Moderator] Matijs234
[Moderator] xMoony
[Moderator] DJRUBENNATOR
[Moderator] Paintball85

We hopen jullie snel te begroeten op onze server!

Met vriendelijke groet,

Team CraftPlaza

<